Geen vuiltje aan de lucht met UniFan

Een gezond binnenmilieu voor iedereen met UniFan uit Almere

Overweegt u een (nieuw) ventilatiesysteem aan te schaffen, maar weet u niet exact waarop u moet letten om een zo optimaal mogelijk binnenmilieu te realiseren? Samen met UniFan bepaalt u in een aantal stappen welke installatie het beste aansluit bij uw wensen, de ruimte en het budget.

In 8 stappen naar een gezond binnenmilieu

1 | Een oriënterend gesprek

In een oriënterend gesprek onderzoeken we wat we voor u en het binnenklimaat kunnen betekenen. Een nadere kennismaking bevordert ook de samenwerking, een goed begin dus.

2 | Balans opmaken tussen wensen en mogelijkheden

Wij kijken naar de mogelijkheden en stellen samen een balans op tussen comfort, prestaties en wat financieel en bouwkundig mogelijk is.

3 | Toegespitst advies

Ons advies baseren we op een optimale balans tussen de beste (technische) oplossing, de voorwaarden waaraan een ventilatiesysteem voor u moet voldoen en de onderhoudskosten van het ventilatiesysteem.

4 | Uw investering, uw keuze

Alle ruimtes in één keer of gespreid investeren? De goedkoopste oplossing of de beste prijs-kwaliteitverhouding? Aan u de keuze. Het blijft tenslotte uw gebouw en uw investering. Wellicht komt u als ondernemer in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek (EIA) of maak gebruik van Financial Lease.

5 | Het ontwerp en de planning

Het advies en de aanvullende keuzes worden door UniFan uitgewerkt in een totaaloplossing. U krijgt van ons een gedetailleerde specificatie, een duidelijke begroting en een voorstel voor beheer en onderhoud.

6 | De installatie

UniFan installeert het ontworpen ventilatiesysteem conform de

afspraken. We zorgen ervoor dat de installatie zo min mogelijk overlast veroorzaakt voor de gebruikers van het gebouw. U krijgt één aanspreekpunt: de UniFan projectmanager. Wel zo overzichtelijk en prettig.

7 | Beheer & onderhoud

Periodiek onderhoud is essentieel voor het goed functioneren van het ventilatiesysteem. Daarom komen wij - gedurende de looptijd van het contract - jaarlijks langs voor periodiek en preventief onderhoud.

8 | Periodieke controle

Schaft u een UniFan-installatie aan, dan wordt er een periodieke controle uitgevoerd door de GGD Cluster Leefomgeving. U ontvangt na de controle een CO2-rapport waaruit blijkt dat het binnenmilieu in uw gebouw uitstekend in orde is.

Wilt u profiteren van een gezonder binnenklimaat?

Maak een afspraak met UniFan